Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

MDF Medite, topper uit ons MDF assortiment

MDF Medite is één van de toppers uit ons MDF assortiment. Uniek aan Medite MDF is dat het altijd uit dezelfde FSC®  'pine'houtsoorten wordt geproduceerd. Hierdoor heeft Medite een uniforme lichte kleur. Medite is uniek in zijn opbouw dankzij de meerlagen-techniek.

Bekijk prijzen, maatvoering en diktes

244 x 122 cm 275 x 122 cm 305 x 122 cm 305 x 153 cm 

Toepassen MDF Medite

De platen zijn bijzonder geschikt voor meubeltoepassingen en lakwerk. Dankzij de zeer fijne vezelstructuur heeft Medite MDF een superieur oppervlak, direct geschikt om te lakken. Medite MDF is in vele  maten en kwaliteiten verkrijgbaar. Mdf Medite voldoet aan de CARB1 norm voor verlijming. 

MDF in JUMBO formaat

Exclusief bij Leeuwerik op voorraad. MMDF in JUMBO formaat 305 x 153 cm. Voor efficiënt materiaalgebruik en een snelle verwerking is deze maatvoering zeer toegankelijk. 

Bekijk de JUMBO maten 

Ook vochtwerend en brandvertragend verkrijgbaar

MDF medite is ook verkrijgbaar in vochtwerende en brandvertragende kwaliteit. Dezelfde eigenschappen en topkwaliteit die u gewend bent, maar dan met een extra eigenschap. 

MDF brandvertragend MDF VOCHTWEREND  

Andere diktes en afmetingen op aanvraag.

Verder naar de producten

Eigenschappen van MDF Medite

  • In vele maten en kwaliteiten beschikbaar
  • Direct geschikt om te lakken
  • FSC® gecertificeerd
  • CARB2 norm voor verlijming
  • Verkrijgbaar in diktes van 3 tot 40 mm
  • Diverse afmetingen beschikbaar
  • Verkrijgbaar in brandvertragende en vochtwerende kwaliteit

Vraag stalen aan

Meerdere MDF soorten

Het MDF assortiment van Leeuwerik omvat naast standaard MDF medite vele andere uitvoeringen en merken. Zo hebben wij lichtgewicht MDF en de andere merken Topan en Lewa.

MDF LICHTGEWICHT 

MDF TOPAN  MDF LEWA  

Bewerkte MDF

MDF is bij ons ook beschikbaar met verschillende afwerkingen. Zo ook met lakdraagfolie, melamine afwerking of zwarte kern. Meer informatie?

MDF lakdraagfolie 

MDF gemelamineerd wit 

MDF wit gelakt MDF zwarte kern

Goed te weten

Acclimatiseren

Wanneer u platen toepast in een ruimte met een ander klimaat dan in de ruimte waar ze waren opgeslagen (bijv. nieuwbouw woning met een relatieve hoge luchtvochtigheid), dan moeten ze gedurende enige tijd in deze ruimte worden opgeslagen om te acclimatiseren.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×