Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Een Corian® werkblad voor een stijlvolle keuken

Op zoek naar stijl en elegantie in uw keuken? Corian® heeft de oplossing voor een modern interieur. Met geaderde patronen van natuursteen, trendy beton- en marmerlooks en unieke lichtdoorlatende designs is er ongetwijfeld een verbazingwekkend decor voor uw werkblad. Het is een exclusieve en luxueuze toepassing voor uw interieur.

Corian Carbon
Keuken met werkbladen van Corian® Carbon Aggregate en fronten van Corian® Carbon Concrete

De sterke eigenschappen van Corian®

Corian® heeft verbluffende eigenschappen. Marmer en natuursteen zijn zeer poreus, krasgevoelig en moeilijk schoon te maken. Corian® heeft hier in de verste verte geen last van. Het is zeer sterk, duurzaam, hygiënisch en niet-poreus. Daardoor is het geschikt voor dagelijks gebruik en makkelijk schoon te maken. Vuil en vlekken hechten niet aan het oppervlak. Bacteriën en schimmels kunnen daardoor niet binnendringen. Als Corian® schoon is, is het ook écht schoon.

Optimale verwerkingsmogelijkheden

Bedenk het en het kan met Corian®. Door naadloze verlijming zijn de mooiste creaties mogelijk. Corian® brengt zwevende keukenbladen, kookeilanden en naadloos geïntegreerde spoelbakken. Zo lijkt het alsof uw Corian® keuken uit één stuk marmer of natuursteen geslagen is. Corian® kan alles zijn waar u van gedroomd heeft.

Perfectioneer het met een Corian® wastafel

Voor het beste resultaat, kiest u voor een Corian® wasbak in uw werkblad. De wasbakken kunnen naadloos verbonden worden met het keukenblad. Met name wanneer u kiest voor een bak uit de Sparkling-serie heeft u prachtige mogelijkheden. Deze wasbakken zijn in iedere Corian® kleur verkrijgbaar.

Corian wasbak Sparkling Corian Sparkling wasbak met RVS bodem

Corian wasbak 2Naadloos verlijmde spoelbak in Corian Glacier White werkblad

 

Corian® Home Design Partners

Benieuwd waar u de marmer en natuursteenbladen van Corian® kunt krijgen? In Nederland zijn er speciale Home Design Partners. Hier krijgt u uitstekende begeleiding in de kleuren en mogelijkheden van een Corian® keuken. Ook hebben zij enkele showroomkeukens met Corian®, zodat u verbaasd wordt door de vele mogelijkheden.

Bekijk welke keukendealer in uw buurt zit

Waar Corian® kopen?

 

Lava RockNaadloze keuken in Corian® Lava Rock gemaakt door Cora Techniek uit Asten.

 

Corian® QN verwerkers

Naast het Home Design Partner netwerk van Corian® is er ook het Qualified Network. Dit zijn interieurbouwers en toeleveranciers die gespecialiseerd zijn in de verwerking van Corian®. Heeft u speciale wensen in toepassingen? Neem dan contact op met deze partners en zij zullen u uitstekende begeleiden. 

BEKIJK DE QN VERWERKERS

Corian® gaat verder dan wit

Waar veel solid surface werkbladen wit zijn, heeft Corian® revolutionaire kleuren om een interieur een unieke look en feel te geven. Bijzondere marmerdecoren zoals Dune Prima en Nimbus Prima en zelfs donkere kleuren voor horizontale toepassing met de Corian® DeepColour Technology. Corian® is de designoplossing voor ieder interieur.

Bekijk alle keukendesigns in onze decorenzoeker

Corian Glacier White   Corian Dune Prima  Corian Evening Prima Corian werkbladen in respectievelijk Glacier White, Pebble Terrazzo, Dune Prima en Evening Prima.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×
´╗┐