Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Een Corian® werkblad voor een stijlvolle keuken

Op zoek naar stijl en elegantie in uw keuken? Corian® heeft de oplossing voor een modern interieur. Met geaderde patronen van natuursteen, trendy beton- en marmerlooks en unieke lichtdoorlatende designs is er ongetwijfeld een verbazingwekkend decor voor uw werkblad. Het is een exclusieve en luxueuze toepassing voor uw interieur.

Corian keukenblad Lava Rock Corian® werkblad in Lava Rock

De voordelen van een Corian® keukenblad

Een Corian® werkblad in de keuken biedt vele voordelen. Corian® is naadloos te verlijmen en thermisch vervormbaar. Hiermee kunnen unieke creaties ontstaan. Bedenk het en het kan gemaakt worden.

Vanwege de unieke eigenschappen is een Corian® keukenblad hygiënisch en niet-toxisch. Het geeft schimmels en bacteriën geen schijn van kans. Hou je van je familie en vrienden en wens je een goede gezondheid? Kies dan voor een Corian® werkblad.

Corian Keystone

Werkblad van Corian Keystone

Corian® gaat verder dan wit

Waar veel solid surface werkbladen wit zijn, heeft Corian® revolutionaire kleuren om een interieur een unieke look en feel te geven. Bijzondere marmerdecoren zoals Dune Prima en Nimbus Prima en zelfs donkere kleuren voor horizontale toepassing met de Corian® DeepColour Technology. Corian® is de designoplossing voor ieder interieur.

Bekijk alle kleuren in onze decorenzoeker

Corian Glacier White  Corian Juniper  Corian Dune Prima  Corian Evening Prima Corian werkbladen in respectievelijk Glacier White, Juniper, Dune Prima en Evening Prima.

Perfectioneer het met een Corian® wastafel

Voor het beste resultaat, kiest u voor een Corian® wasbak in uw werkblad. De wasbakken kunnen naadloos verbonden worden met het keukenblad. Met name wanneer u kiest voor een bak uit de Sparkling-serie heeft u prachtige mogelijkheden. Deze wasbakken zijn in iedere Corian® kleur verkrijgbaar.

Corian wasbak Sparkling Corian Sparkling wasbak met RVS bodem

Corian wasbak 2Naadloos verlijmde spoelbak in Corian Glacier White werkblad

Exclusieve verwerking door QN partners

Corian® is een materiaal met bijzondere verwerkingsmogelijkheden. Door naadloze verlijming en thermisch vervormen van Corian® kunnen spectaculaire creaties ontstaan. Corian® maakt interieurtoepassingen waar je alleen van durft te dromen mogelijk. 

Om kwaliteit te garanderen heeft Corian® het Quality Network. Leden van het Quality Network zijn getraind door Corian® en hebben bewezen kwalitatief hoogwaardige projecten te kunnen realiseren. Een uitdagend ontwerp met Corian®? DE QN-partners van Corian® kunnen het aan en bieden officiële garantie op product én verwerking!

Bekijk de QN verwerkers

  

Corian verwerking
De Corian® QN verwerkers tijdens de jaarlijkse QN meeting. 

Op zoek naar een keukendealer met Corian?

Wilt u graag een Corian® werkblad in uw keuken? Daar gaat u geen spijt van krijgen! Zoekt u een keukendealer die u uitstekend kan adviseren en die u verschillende mooie Corian®-designs kan laten zien in zijn showroom? Ga dan naar een Home Design Partner van Corian®. Deze zijn te vinden via onze dealerlocator. 

Wanneer u voor een op maat gemaakte keuken gaat, adviseren wij om contact op te nemen met een interieurbouwer uit het Corian® QN netwerk. Dit zijn gecertificeerde verwerkers van Corian® die u 10 jaar garantie kunnen bieden op de verwerking.

Zoek een keukendealer met Corian

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×
´╗┐