Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Corian® - Solid Surface bij Leeuwerik

Corian® staat bekend als het solid surface merk met de kerneigenschappen functionaliteit, elegantie en eenvoud. Het is verkrijgbaar in solid, non-solid en lichtdoorlatende kleuren. De solid surfaces van Corian® kunnen veel verschillende stijlen creëren. Van strak en modern tot klassiek en traditioneel. Dat komt door de ruime bewerkingsmogelijkheden en het aanbod van 101 kleuren. Corian® heeft naast de solid surface platen ook een collectie baden, douchebakken, spoelbakken en wasbakken.  

Bekijk alle producten

Corian is een product van zeer hoge kwaliteit. Het is een kunststofsamenstelling van bauxiet, acryl en pigmenten. Met de vele bijzondere verwerkingsmogelijkheden zoals nagenoeg naadloze verlijming en vervormen onder invloed van warmte kunnen er prachtige creaties ontstaan. Dat is duidelijk te zien in de afbeeldingen bovenaan deze pagina. Voor een luxe en elegante stijl is Corian een toevoeging voor ieder interieur. 

Bekijk alle kleuren

Corian® wastafels en spoelbakken

De keuken en badkamer zijn belangrijk voor Corian®. Daarom heeft Corian® een speciale collectie wastafels en spoelbakken ontwikkeld. Deze kunnen naadloos in de solid surface platen worden verwerkt. Hierdoor ontstaat er een mooi geheel in het interieur van deze ruimte. Voor een luxe en elegante look in de keuken of badkamer zijn deze collecties een ware toevoeging. 

Bekijk de wastafels en spoelbakken

Corian® baden en douchebakken

Een badkamer kan natuurlijk niet zonder bad of douche. Ook daar heeft Corian® een speciale collectie voor ontwikkeld. Met maar liefst twee verschillende douchebakken en drie verschillende baden heeft Corian® hier ook ruime mogelijkheden voor. Bij de baden is er zelfs een luxe vrijstaand model. Geschikt voor iedere interieurstijl. 

Bekijk de baden en douchebakken

Corian® naadloze verlijming

Corian® is elegant en stijlvol, maar ook zeer makkelijk te verwerken. Daarbij is het grote voordeel dat dit naadloos kan. Hierdoor kunnen de platen aan elkaar worden gekoppeld, zonder dat dit zichtbaar is. Dit geldt voor alle 92 kleuren uit de hele collectie en is ook mogelijk in de combinatie met de andere producten. Daarvoor heeft Corian® geschikte lijmen ontwikkeld.

Corian® brochures en technische documenten

Op de website van Corian® zijn verschillende digitale brochures en technische documenten te downloaden. 


DuPont™ en Corian® zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van E. I. du Pont de Nemours and Company of haar dochterondernemingen. 
Verder naar de producten

Kenmerken van Corian®

- Naadloos verlijmbaar
- Stijlvol en elegant
- Makkelijk te onderhouden
- 101 kleuren beschikbaar

Naar de decoren

Goed om te weten

Corian batches

Gebruikt u voor een project Corian platen uit verschillende leveringen? Let er dan op dat de platen uit eenzelfde batch komen. Wanneer de nummers op de zijkanten van de platen dicht op elkaar volgen zou u veilig moeten zitten. Dat geldt voor alle diktes en producties.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op