Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Corian® is hét solid surface merk op de markt. Corian® brengt stijl en klasse van het hoogste niveau. Golvende, nagenoeg onzichtbare naadloze, organische vormen, gedurfde effecten van kleur en lichtdoorlatendheid maken de mooiste creaties mogelijk. Corian® brengt de mooiste designs van marmer, natuursteen en onyx en laat interieurdromen uitkomen.

De bijzondere verwerking gecombineerd met 100 inspirerende kleuren creëren unieke mogelijkheden. Corian® heeft voor ieder project het geschikte decor. Frisse unikleuren, maar ook decoren geïnspireerd op natuursteen en beton. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk alle Corian® kleuren

Nieuw! 19 revolutionaire designs!

Corian® presenteert 19 revolutionaire designs

Wederom een revolutie in interieur en design! Corian® presenteert 19 nieuwe dynamische decoren voor hoogstaande interieurvormgeving. Met de natuur als inspiratiebron komen nieuwe steensoorten, houtdecoren en terrazzostijlen weer tot leven. Laat je inspireren door de nieuwe trenddesigns! Vraag nu stalen aan en bekijk ze zelf. 

BEKIJK DE NIEUWE KLEUREN

NIEUW! Corian® Resilience TechnologyTM

Corian® presenteert de nieuwe Resilience TechnologyTM. Dit is een hoogwaardig nieuw product met superieure impactkwaliteiten. Het is makkelijk schoon te maken en daarmee onderhoudsvriendelijk. Met Resilience TechnologyTM ontstaat er minder schade door krassen, hitte en het is beter geschikt voor dagelijks gebruik in commerciële en residentiële omgevingen.

Corian® Resilience TechnologyTM is verkrijgbaar in vier kleuren. Summit White, Stratus, Keystone en Cool Gray. 

Meer informatie

Corian®: Unieke bewerkingsmogelijkheden

Corian® solid surface staat bekend om de unieke bewerkingsmogelijkheden. Meest in het oog springend is de nagenoeg naadloze verlijming. Twee oppervlakken kunnen aan elkaar worden bevestigd zonder zichtbare sporen achter te laten. Slechts 0,3 mm van de naad is zichtbaar. Dat is met het blote oog niet waar te nemen. 

Alles voor de keuken en badkamer

Naast de solid surface platen gaat Corian® verder. Zo heeft Corian® ook een collectie wastafels, spoelbakken, baden en douchebakken. Omdat deze ook naadloos bevestigd kunnen worden, kan het aanrecht of badkamermeubel zo bewerkt worden alsof het één geheel is. Kijk daarvoor ook eens naar The Portraits of Life.

Bekijk de was- en spoelbakken 

Bekijk de baden en douchebakken

Corian® brochures en technische documenten

Op de website van Corian® zijn verschillende digitale brochures en technische documenten te downloaden. 

DuPont™ en Corian® zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van E. I. du Pont de Nemours and Company of haar dochterondernemingen. 
Verder naar de producten

Corian® Design, Make Your Space!

Into the Groove met Corian Design 

Corian® Design past perfect in de nieuwste trends van 2019. Into the Groove gaat een flinke stap verder in het gebruik van (plaat)materialen om een fantasierijke sfeer te creëren. Extreem kleurgebruik, buitenaardse vormen en nieuwe materialen verrassen en laten ons mogelijkheden zien die we ook in werkelijkheid willen. Weten hoe Corian® hier in past? Vraag de trendstalen aan of lees de trendblog!

VRAAG TRENDSTALEN AAN 

LEES DE TRENDBLOG


Moodboard van de nieuwste trend van TrendCompass door Monique van der Reijden

Het Corian® Quality Network

Het verwerken van Corian® is pure kunst en heeft aandacht nodig. Het Corian® Quality Network is een netwerk van interieurbouwers en toeleveranciers met specialisatie in Corian®. Zij hebben bewezen prachtige projecten op te kunnen leveren, waarbij u van garantie geniet. Op zoek naar een verwerker? Klik dan snel verder.

Alle Corian® QN verwerkers

Interesse in een Corian® werkblad?

Van een Corian® werkblad in uw keuken gaat u absoluut geen spijt krijgen. Het is makkelijk te onderhouden en een lust voor het oog. Met meer dan 100 inspirerende designs is er ongetwijfeld een prachtige kleur voor uw interieur.

Ontdek meer

Naar de decoren

Goed om te weten

Corian batches

Gebruikt u voor een project Corian platen uit verschillende leveringen? Let er dan op dat de platen uit eenzelfde batch komen. Wanneer de nummers op de zijkanten van de platen dicht op elkaar volgen zou u veilig moeten zitten. Dat geldt voor alle diktes en producties.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×