Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Corian® is hét solid surface merk op de markt. Corian®  is plaatmateriaal met bijzondere eigenschappen. Men kan het naadloos verlijmen en onder invloed van hitte vervormen. Corian® onderscheidt zich met een divers kleurenaanbod en unieke samenstelling waardoor het zeer goed verwerkt kan worden. 

De bijzondere verwerking gecombineerd met 100 inspirerende kleuren creëren unieke mogelijkheden. Voor wie zijn interieur stijlvol en elegant wil inrichten zijn de solid surface producten van Corian® de oplossing. 

Bekijk alle Corian® kleuren

NIEUW! Corian® Resilience TechnologyTM

Corian® presenteert de nieuwe Resilience TechnologyTM. Dit is een hoogwaardig nieuw product met superieure impactkwaliteiten. Het is makkelijk schoon te maken en daarmee onderhoudsvriendelijk. Met Resilience TechnologyTM ontstaat er minder schade door krassen, hitte en het is beter geschikt voor dagelijks gebruik in commerciële en residentiële omgevingen.

Corian® Resilience TechnologyTM is verkrijgbaar in vier kleuren. Summit White, Stratus, Keystone en Cool Gray. 

Corian®: Unieke bewerkingsmogelijkheden

Corian® solid surface staat bekend om de unieke bewerkingsmogelijkheden. Meest in het oog springend is de nagenoeg naadloze verlijming. Twee oppervlakken kunnen aan elkaar worden bevestigd zonder zichtbare sporen achter te laten. Slechts 0,3 mm van de naad is zichtbaar. Dat is met het blote oog niet waar te nemen. 

De andere bijzondere eigenschap van Corian® solid surface is thermovormen. Onder invloed van hitte kan Corian® vervormd worden. Met behulp van een mal kan het afkoelen en de nieuwe vorm vasthouden. Combineer deze verwerkingsmogelijkheden en je kan werkelijk alles maken met Corian®.  

Laat je inspireren door Corian®

Alles voor de keuken en badkamer

Naast de solid surface platen gaat Corian® verder. Zo heeft Corian® ook een collectie wastafels, spoelbakken, baden en douchebakken. Omdat deze ook naadloos bevestigd kunnen worden, kan het aanrecht of badkamermeubel zo bewerkt worden alsof het één geheel is. Kijk daarvoor ook eens naar The Portraits of Life.

Bekijk de was- en spoelbakken 

Bekijk de baden en douchebakken

Corian® brochures en technische documenten

Op de website van Corian® zijn verschillende digitale brochures en technische documenten te downloaden. 

DuPont™ en Corian® zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van E. I. du Pont de Nemours and Company of haar dochterondernemingen. 
Verder naar de producten

Corian® Design, Make Your Space!

- Sterk
- Hygiënisch
- Herstelbaar
- Onopvallende naden
- Thermisch vormbaar
- Lichtdoorlatend
- Kleurrijk

100 bijzondere decoren

Corian® loopt voorop en onderscheidt zich in het kleurenaanbod. Met maar liefst 100 kleuren is er een ruime keuze. Het gaat verder dan de klassieke witte solid surfaces. Corian® heeft voor ieder project het geschikte decor. Frisse uniekleuren, maar ook decoren geïnspireerd op natuursteen en beton. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vraag gratis stalen aan

Wat zijn solid surfaces?

Benieuwd naar wat solid surfaces zijn? Kijk dan op onze speciale informatiepagina. 

Wat zijn solid surfaces?

Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Goed om te weten

Corian batches

Gebruikt u voor een project Corian platen uit verschillende leveringen? Let er dan op dat de platen uit eenzelfde batch komen. Wanneer de nummers op de zijkanten van de platen dicht op elkaar volgen zou u veilig moeten zitten. Dat geldt voor alle diktes en producties.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op