Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Innovatie voor de donkere Corian® decors

In het kader van het meerjarige groei-initiatief ‘Endless Evolution’ introduceert DuPont Corian® DeepColour™ Technology. Een uitvinding die de donkere Corian® decors een diepere, intensere en duurzamere donkere kleur en verbeterde slijtvastheid geeft. Zelfs horizontale toepassing van deze donkere decors is nu zonder problemen mogelijk! 

Toepassingen van Solid Surface naar hoger niveau!

Decors tot stand gekomen met de Deep Colour Technology laten zich ook eenvoudiger thermovormen en bieden betere (naad)afwerkingsmogelijkheden. Een unieke en gepatenteerde uitvinding die de toepassing van Solid Surface materiaal naar een nieuw niveau tilt! 

Beschikbare decors in Deep Colour Technology

Er zijn inmiddels al diverse zwarte, grijze en bruine Corian decors beschikbaar in een DeepColor Technology variant. Er worden steeds nieuwe varianten aan toegevoegd. U herkent de DeepColour decors aan de term 'Deep' voor de decornaam. Bekijk de beschikbare decors.

Verder naar de producten

Eigenschappen Corian® Deep Colour:

  • Geschikt voor horizontaal gebruik
  • Krassen zijn minder zichtbaar
  • Eenvoudige bewerking omdat er minder geschuurd hoeft te worden
  • Bij schuren geven de Deep Color decors zwart stof af, in plaats van wit
  • Thermovormen is veel makkelijker omdat er minder whitening optreedt
  • De kleuren zijn dieper en intensiever
  • Unieke patenteerde technologie.
Naar de decoren

Corian® DeepColour Technology producten

Goed om te weten

Corian batches

Gebruikt u voor een project Corian platen uit verschillende leveringen? Let er dan op dat de platen uit eenzelfde batch komen. Wanneer de nummers op de zijkanten van de platen dicht op elkaar volgen zou u veilig moeten zitten. Dat geldt voor alle diktes en producties.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×