De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Astrata Coustics

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Astrata CousticsAstrata Coustics

 

Astrata Coustics is een product uit onze fineercollectie voor het bekleden van wanden. De gefineerde panelen hebben de look en feel van massief hout, maar zijn lichter, stabieler en makkelijker te installeren. Kiezen voor fineer betekent niet een verlies in prestaties. Astrata Coustics brengt de pracht van de natuur samen met de akoestische absorptie van vilt. De panelen zijn namelijk verlijmd op hoogwaardige stijve PET vilt. Daarnaast passen de panelen moeiteloos in elkaar waardoor installatie erg eenvoudig is. Astrata Coustics is beschikbaar in 3 afgewerkte looks (Ivory Oak, Desert Oak en Pure Walnut) wat het een praktische keuze maakt voor jouw interieur. Je kan ze perfect combineren met Shinnoki panelen, Parky vloeren en Astrata slats, wat je een totaaloplossing biedt voor jouw droominterieur. Astrata Coustics is verkrijgbaar in het formaat 250 x 58,8 cm en 300 x 58,8 cm.

     

Ontdek meer over Astrata Coustics

Wil je meer weten over de designs of de mogelijkheden van Astrata Coustics? Neem dan contact met ons op of meld je aan voor het webinar! Wij vertellen je graag meer over dit bijzondere product waarbij we je verschillende stalen laten zien. Daarnaast kun je ook zelf een kijkje wagen door een staal en/of de brochure aan te vragen.

      

Veelgebruikte toepassingen van Astrata Coustics

Astrata Coustics zijn in ieder interieur toepasbaar als wandbekleding. Het past uitstekend in zowel particuliere woonomgevingen als openbare ruimtes. Daarnaast zorgen deze Astrata Coustics ook voor verbeterde akoestiek.   

 

       

Bekijk nu het Astrata Coustics leaflet!

Bekijk hieronder het leaflet van Astrata Coustics en laat je inspireren!