Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Arpa FENIX NTM: De 'slimme' interieurplaat

Met Arpa FENIX NTM heb je een zeer innovatief materiaal in handen. Arpa FENIX NTM is een ‘smart material’, dat is gemaakt voor interieurtoepassingen. Het is geschikt voor zowel verticale als horizontale toepassingen. Door de unieke technologie is het zelfherstellend en makkelijk schoon te maken. Krassen zijn zelfs weg te werken door wrijving te creëeren met een spons. Zeer bijzonder materiaal!

Bekijk productspecificaties

FENIX NTM

Arpa FENIX NTM: nanotechnologie maakt het verschil

Arpa FENIX NTM heeft de unieke eigenschappen te danken aan de exclusieve toplaag. Deze is voorzien van een nanotechcoating die ervoor zorgt dat het oppervlak zijdezacht aanvoelt. Het oppervlak is extreem mat en reflecteert niet. De kleur valt daarom nooit weg. Een ander voordeel hiervan is dat er geen vingerafdrukken zichtbaar zijn. Kortom, FENIX NTM is decoratief plaatmateriaal dat een revolutie veroorzaakt in de interieurbouw, van het ontwerp tot en met het onderhoud en verkrijgbaar op een HPL drager en als compactpaneel.

FENIX op hpl-drager FENIX als compactplaat

Meer dan 20 stijlvolle decoren

Arpa FENIX NTM is verkrijgbaar in meer dan 20 stijlvolle decoren. FENIX NTM is een merk van het Italiaanse Arpa Industriale. Zoals we gewend zijn van Italianen zijn ze zeer stijlvol in design. Dat is duidelijk terug te zien in de matte oppervlakken die er ontwikkeld zijn. Wie gebruikmaakt van Arpa FENIX NTM is er zeker van dat zijn interieur een exclusieve matte stijl krijgt. 

Vraag gratis stalen aan

Nieuw: FENIX NTM BLOOM

BLOOM is een zeer nieuwe duurzame technologie van Arpa Industriale. Deze op lignine gebaseerd technologie is ontwikkeld om het gebruik van natuurlijke materialen te verhogen in de kern van de 28 HPL plain designs van Arpa HPL en de nieuwe decoren van FENIX NTM. Lignine is een natuurlijk polymeer dat houtvezels bindt en na cellulose, het meest voorkomende organische materiaal op aarde. BLOOM vermindert:

 • De hoeveelheid fenol met 50%
 • De CO2 uitstoot met 46%
 • De primaire energievraag met 38%
 • De watervoetafdruk met 28%

FEENIX NTM BLOOM is verkrijgbaar in vier nieuwe decoren: Rosso Askja, Azzurro Naxos, Giallo Kashmir en Verde Brac.

Bekijk de brochure

De FENIX Cleaning Kit

Houd Arpa FENIX in topconditie met de nieuwe FENIX Cleaning Kit! Vanaf nu op voorraad bij Leeuwerik. De speciale spray, microvezeldoek en wonderspons van FENIX zijn ideaal om uw oppervlak in uitstekende conditie te houden. Krassen en vuil verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

Meer informatie

Plaatmateriaal met zelfherstellend vermogen

Arpa FENIX NTM heeft vele sensationele eigenschappen. Het zelfherstellende vermogen is zeer bijzonder. Door middel van warmte kunnen krassen weggepoetst worden. Daarnaast maken vingerafdrukken geen schijn van kans, voelt het zijdezacht aan, is het makkelijk schoon te maken en zeer hygiënisch. Benieuwd naar alle eigenschappen van dit bijzondere materiaal? Bekijk dan de brochure. 

Bekijk de brochure

Verder naar de producten

Kenmerken van FENIX NTM

 • Soft touch
 • Zelf herstellend vermogen
 • Antibacteriële eigenschappen
 • Extreem mat oppervlak
 • Vingerafdrukken proof
 • Verkrijgbaar in 0.9, 1.2, 4, 6, 8, 10 en 12 mm
 • 1.2, 4, 6, 8, 10 en 12 mm met gekleurde kern

Metaaldecoren met FENIX NTA

Arpa FENIX NTM heeft naast de unikleuren nu ook metaaldecoren. Het bijzondere aan dit decor is dat het horizontaal kan worden toegepast. De enige metaaldecoren waarmee dit mogelijk is! Dit decor valt onder FENIX NTA en heeft dezelfde eigenschappen als FENIX NTM. 

ONTDEK FENIX NTA

Naar de decoren

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×