Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

FENIX NTM: De 'slimme' interieurplaat

Met FENIX NTM heeft u een zeer innovatief materiaal in handen. FENIX NTM is een ‘smart material’, dat is gemaakt voor interieurtoepassingen. Het is geschikt voor zowel verticale als horizontale toepassingen. Door de unieke technologie is het zelfherstellend en makkelijk schoon te maken. Speciaal ontwikkeld in 22 moderne decoren.

NAAR DE DECOREN

FENIX NTM: nanotechnologie maakt het verschil

De kern van FENIX NTM bestaat uit geïmpregneerd kraftpapier met thermohardende harsen. Dit maakt het decoratieve plaatmateriaal van Arpa niet uniek. De unieke eigenschappen heeft FENIX NTM namelijk te danken aan de toplaag. De toplaag is voorzien van een nanotechcoating die ervoor zorgt dat het oppervlak zijdezacht aanvoelt. Het oppervlak is extreem mat en reflecteert niet. De kleur valt daarom nooit weg. Een ander voordeel hiervan is dat er geen vingerafdrukken zichtbaar zijn. Kortom, FENIX NTM is decoratief plaatmateriaal dat een revolutie veroorzaakt in de interieurbouw, van het ontwerp tot en met het onderhoud en verkrijgbaar in zowel 1-zijdige als 2-zijdige panelen

1-zijdig 2-zijdig

Nu ook in aluminium met FENIX NTA! 

FENIX NTM heeft naast de uniekleuren nu ook aluminiumkleur. Het bijzondere aan dit decor is dat het horizontaal kan worden toegepast. De eerste HPL waar dit mogelijk is! Dit decor valt onder FENIX NTA en heeft dezelfde eigenschappen als FENIX NTM. 

Meer over FENIX NTA

Decoratief plaatmateriaal met zelfherstellend vermogen

De meest sensationele eigenschap van FENIX NTM is de mogelijkheid om kleine krassen te herstellen door middel van warmte. Deze verdwijnen helemaal wanneer u met een sponsje wrijving en dus warmte creëert. Ook een strijkijzer zorgt ervoor dat het decoratief plaatmateriaal er als nieuw uit ziet.

Verder naar de producten

Kenmerken van FENIX NTM

  • Soft touch
  • Zelf herstellend vermogen
  • Antibacteriële eigenschappen
  • Extreem mat oppervlak
  • Vingerafdrukken proof
  • Verkrijgbaar met matchende gekleurde kern

Bekijk hier het zelfherstellende vermogen!

Meer video's

Naar de decoren

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op