Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

FENIX NTM: De 'slimme' interieurplaat

Met FENIX NTM heeft u een zeer innovatief materiaal in handen. FENIX NTM is een ‘smart material’, dat is gemaakt voor interieurtoepassingen. Het is geschikt voor zowel verticale als horizontale toepassingen. Door de unieke technologie is het zelfherstellend en makkelijk schoon te maken. Krassen zijn zelfs weg te werken door wrijving te creëeren met een spons. Zeer bijzonder materiaal! Zie daarvoor ook de promovideo. 

22 stijlvolle decoren

FENIX NTM is verkrijgbaar in 22 stijlvolle decoren. FENIX NTM is een merk van het Italiaanse Arpa Industriale. Zoals we gewend zijn van Italianen zijn ze zeer stijlvol in design. Dat is duidelijk terug te zien in de matte oppervlakken die er ontwikkeld zijn. Wie gebruik maakt van FENIX NTM is er zeker van dat zijn interieur een exclusieve matte stijl krijgt. 

NAAR DE DECOREN

FENIX NTM: nanotechnologie maakt het verschil

De kern van FENIX NTM bestaat uit geïmpregneerd kraftpapier met thermohardende harsen. Dit maakt het decoratieve plaatmateriaal van Arpa niet uniek. De unieke eigenschappen heeft FENIX NTM namelijk te danken aan de toplaag. De toplaag is voorzien van een nanotechcoating die ervoor zorgt dat het oppervlak zijdezacht aanvoelt. Het oppervlak is extreem mat en reflecteert niet. De kleur valt daarom nooit weg. Een ander voordeel hiervan is dat er geen vingerafdrukken zichtbaar zijn. Kortom, FENIX NTM is decoratief plaatmateriaal dat een revolutie veroorzaakt in de interieurbouw, van het ontwerp tot en met het onderhoud en verkrijgbaar in zowel 1-zijdige als 2-zijdige panelen

1-zijdig 2-zijdig

Plaatmateriaal met zelfherstellend vermogen

FENIX NTM heeft vele sensationele eigenschappen. Het zelfherstellende vermogen is zeer bijzonder. Door middel van warmte kunnen krassen weggepoets worden. Daarnaast maken vingerafdrukken geen schijn van kans, voelt het zijdezacht aan, is het makkelijk schoon te maken en zeer hygiënisch. Benieuwd naar alle eigenschappen van dit bijzondere materiaal? Bekijk dan de brochure. 

Bekijk de brochure

NIEUW! Aluminiumdecor met FENIX NTA! 

FENIX NTM heeft naast de uniekleuren nu ook een aluminiumdecor. Het bijzondere aan dit decor is dat het horizontaal kan worden toegepast. Het eerste aluminiumdecor waarmee dit mogelijk is! Dit decor valt onder FENIX NTA en heeft dezelfde eigenschappen als FENIX NTM. 

NIEUW! ONTDEK FENIX NTA

Verder naar de producten

Kenmerken van FENIX NTM

  • Soft touch
  • Zelf herstellend vermogen
  • Antibacteriële eigenschappen
  • Extreem mat oppervlak
  • Vingerafdrukken proof
  • Verkrijgbaar in 0.9, 1.2, 4, 6, 8, 10 en 12 mm
  • 1.2, 4, 6, 8, 10 en 12 mm met gekleurde kern

Nieuw! De FENIX Cleaning Kit

Houd FENIX in topconditie met de nieuwe FENIX Cleaning Kit! Vanaf nu op voorraad bij Leeuwerik. De speciale spray, microvezeldoek en wonderspons van FENIX zijn ideaal om uw oppervlak in uitstekende conditie te houden. Krassen en vuil verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

Bekijk meer!

Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op