Total Wood Solutions project LeeuwerikTotal Wood Solutions project Leeuwerik

Total Wood Solutions

Total Wood Solutions is een concept om van jouw interieur of project een harmonieus geheel te maken! Met ons enorme aanbod aan fineerproducten is het mogelijk om hout op uiteenlopende manieren te integreren. In plaats van een samenstelling van afzonderlijke onderelen, is het mogelijk om van vloer-, wand-, plafond- en meubelelementen een perfect afgestemd geheel te creëren. Onze merken hebben elk hun eigen toepassingen en look en feel maar kunnen schitterend gecombineerd worden.

 

Total Wood Solutions inspiratieTotal Wood Solutions inspiratie

 

Meer weten over Total Wood Solutions?

Wil je graag meer weten over wat Total Wood Solutions voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze productexperts of volg ons webinar over fineer! In dit webinar leer je in een korte tijd alles over fineer en hoe dit toegepast kan worden in jouw project! Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen tijdens deze interactieve sessies.

 

  

Total Wood Solutions projectenTotal Wood Solutions projecten

 

Welke producten vallen er onder Total Wood Solutions?

Al onze fineerproducten kunnen worden gebruikt om jou een totale hout oplossing te bieden. We hebben een divers aanbod fineermerken waardoor er zeker voor iedereen een geschikt fineer te vinden is. Hieronder vind je een overzicht van alle fineermerken die wij aanbieden.

 

      

 

Laat je inspireren in onze Fineerstudio 'The Veneer'

De ideale manier om onze fineerproducten te ervaren is natuurlijk om deze zelf te zien en te voelen. De Leeuwerik Fineerstudio is de juiste plek wanneer je inspiratie wilt opdoen voor jouw project. In deze studio vind je de meeste exclusieve fineersoorten op groot formaat. Ook heb je in deze studio alle presentatiemappen, brochures en stalen bij de hand waardoor de keuze voor de juiste fineersoort(en) een stuk eenvoudiger wordt! De koffie staat al klaar, je bent van harte welkom!