De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Thermopal gelakt plaatmateriaal

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Thermopal gelakt plaatmateriaal

Thermopal biedt naast gemelamineerd plaatmateriaal ook een collectie gelakt plaatmateriaal aan. Dit wordt Thermopal PrimeBoard genoemd. Dit zijn gemelamineerde platen die een aantal laklagen hebben gekregen. Deze hoogwaardige lakbewerking is verkrijgbaar in XTreme Matt en XTreme Hoogglans. De afwerking XTreme Matt zorgt voor een zacht oppervlak en bezorgt een fluweelzacht gevoel. Deze afwerking is anti-fingerprint. XTreme Hoogglans heeft de perfecte spiegelglans en zorgt voor een elegante sfeer. De meerlaagse laktechnologie van Thermopal gelakt plaatmateriaal garandeert een hoge kleurstabiliteit en kent uitstekende materiaaleigenschappen voor een probleemloze verwerking.

 

Veelgebruikte toepassingen van Thermopal gelakt plaatmateriaal

Enkele veelgebruikte toepassingen van Thermopal gelakt plaatmateriaal zijn:

  • Meubels
  • Keukenfronten
  • Badkamermeubels
  • Balies

 

Thermopal gelakt plaatmateriaal bestellen?

Voor het bestellen van Thermopal gelakt plaatmateriaal kun je uitstekend terecht in de webshop van Leeuwerik. Bekijk de verschillende mogelijkheden en plaats vervolgens eenvoudig je bestelling. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.