Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Burned Oak

Burned Oak is nieuw in onze collectie! Deze collectie staat bekend om het unieke uiterlijk. De oude Japanse houtbewerkingstechniek, waarbij het hout wordt verband, is beschikbaar als een kant-en-klare gefineerde plaat. Dit maakt de verwerking een stuk eenvoudiger. De platen zijn verkrijgbaar in twee designs:

  • Oak carbon burned texture
  • Oak black burned texture

De panelen zijn volledig afgewerkt en bestaan uit een toplaag van 2 mm eiken fineer. Enige verdere bewerking is niet nodig. Dankzij de unieke mix-matchtechnologie zien de panelen er robuust en massief uit.

   Oak carbon burned texture    Oak black burned texture

Oak carbon burned texture en Oak black burned texture

Verder naar de producten

Vraag meer informatie aan

Burned Oak (Nieuw!) producten

Goed te weten

De opslag van fineer

Wanneer Leeuwerik uw fineer heeft afgeleverd, is het belangrijk dat u de platen vlak opslaat, met voldoende ondersteuning. Wilt u snel met het fineer aan de slag? Vergeet niet om het fineer eerst even te laten acclimatiseren. Zo voorkomt u kromtrekken en wordt de kwaliteit van uw project op z'n allerbest!

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×