Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Fineer overige houtsoorten

Fineer is één van de veelzijdige producten van ons assortiment. Wij hebben dit dan ook in vele soorten en maten.  Gebaseerd op hedendaagse trends heeft Decospan een aantal collecties samengesteld. Bekend is de Querkus-collectie die in het teken staat van het tijdloze eiken fineer. Ook Shinnoki kant-en-klare fineerplaten zijn zeer populair. Een overzicht van de bekendste collecties is te vinden via onderstaande button.

Bekijk de fineercollecties

Fineercollecties Leeuwerik
Leeuwerik heeft verschillende bijzondere collecties. Bovenstaand voorbeelden van Querkus Eiken Fineer, Shinnoki kant-en-klaar fineer en Nørdus Scandinavisch fineer.

Op zoek naar bijzonder fineer?

Buiten de meest gangbare fineercollecties hebben we nog meer fineersoorten. Dit fineer heeft Decospan opgenomen in de Decoflex collectie. In totaal heeft Decospan meer dan 150 verschillende houtsoorten op voorraad liggen. Binnen deze 150 fineren is écht alles te vinden. Zeldzame en daarmee ook kostbare, maar ook bijzondere fineren die zeer toegankelijk zijn. Onder aan deze pagina staan de bekendste fineren.

Wilt u graag de decoren van dit fineer zien? Kijk dan in onze decorenzoeker.

Vraag gratis stalen aan

Het verwerken van fineer

Fineer is echt hout en daardoor neem het vele bijzondere verwerkingsmogelijkheden met zich mee. Fineer kan geschuurd worden en daarna worden afgewerkt met lak, beits of olie. Daarmee kunnen er veel bijzondere looks ontstaan. Het fineer van Decospan is ook geschikt voor zagen, frezen en boren. Dit allemaal geeft veel vrijheid in het bewerken van dit natuurproduct.

Eiken fineer is tijdloos

Het meest populaire fineer van het moment is eiken fineer. Wie eiken fineer van topkwaliteit wil, moet voor Querkus van Decospan gaan. Querkus (voorheen The Oak Collection) is al jaren de favoriete collectie van vele interieurbouwers, ontwerpers en architecten. Dit komt, omdat deze collectie voortduren met vernieuwingen komt. Inmiddels heeft Querkus 12 verschillende looks met eigen karakteristieke eigenschappen. Van strak en klassiek tot authentiek en stoer.

Bekijk al het eiken fineer

Eiken fineersoorten
Een voorbeeld van het Querkus Eiken fineer met Oak Natural Adagio, Allegro en Vivace. 

Verder naar de producten

Eigenschappen van fineer:

  • Echt natuurproduct hout
  • Vele verschillende houtsoorten
  • Verkrijgbaar vanaf 0,6 mm dunfineer
  • Mogelijkheid om verlijmd aan te leveren
  • Vele bewerkingsmogelijkheden
  • Verschillende houtsoorten ook verkrijgbaar in dikfineer

Stalen aanvragen?

Wij begrijpen dat u pas overtuigd bent wanneer u het fineer echt kunt zien en voelen. Daarom kunt u in onze decorenzoeker stalen aanvragen. Dan sturen wij deze kosteloos op.

Vraag gratis stalen aan!

Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Goed te weten

Fineer houtsoorten

Wanneer u met fineer wilt gaan werken heeft u de keuze uit diverse houtsoorten. Elk met een geheel eigen uitstraling! We kunnen u voorzien van van stalen, zodat u een indruk krijgt van de verschillende houtsoorten. Neem contact met ons op om uw stalen aan te vragen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×