Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Gefineerde meubelplaat 

Voor de juiste gefineerde meubelplaat is Leeuwerik uw partner. Wij hebben verschillende fineercollecties waarmee wij in kant-en-klare meubelplaten kunnen voorzien. Bekende houtsoorten zoals eiken, essen, beuken, Amerikaanse kersen, Amerikaanse esdoorn en Amerikaans noten zijn bij ons verkrijgbaar. Vele varianten zowel in dun- als in dikfineer.

Verschillende collecties: Eiken fineer en meer

Enkele houtsoorten zijn ingedeeld in speciale fineercollecties. Het populaire eikenfineer is te vinden in de Querkus collectie. Deze bevat maar liefst 12 uiteenlopende eiken decoren. Het standaard strakke design, maar ook oude en robuuste looks.

Meer over Querkus Eiken Fineer 


Querkus Oak Natural Adagio, Oak Retro Hoboken en Oak Smoked Robusta zijn enkele fineersoorten van dit populaire eiken fineer.

Kant-en-klare panelen van Shinnoki

Speciaal in ons assortiment zijn de Shinnoki panelen. Dit zijn gefineerde platen die al afgewerkt zijn met zes beitslagen. Ze kunnen meteen worden toegepast in uw project. Hiermee spaart u tijd en moeite.

Meer over Shinnoki

Shinnoki Eiken fineer
Shinnoki Natural Oak, Desert Oak en Raven Oak zijn enkele fineersoorten van deze collectie

Alle fineersoorten bekijken? 

Wilt u een overzicht van al onze fineercollecties? Klik dan op onderstaande button en ontdek het zelf.

Ontdek alle fineercollecties

Kom naar de Veneerstudio!

Bent u op zoek naar iets bijzonders, naar kwaliteit, overzicht en een goede dienstverlening? De nieuwe Veneerstudio van Leeuwerik Plaat is een waar Walhalla voor menig ontwerper, architect en designer. Het is de ultieme schatkamer waar u dé fineersoort vindt die past bij uw project. Maak snel een afspraak en laat u verrassen. De koffie staat klaar!

BEZOEK DE LEEUWERIK VENEERSTUDIO

Verder naar de producten

Ons bijzondere fineer!

- Verschillende kwaliteiten beschikbaar
- Ideaal voor interieurbouw, meubelmakers en projectinrichting
- Verschillende houtsoorten in het assortiment

Ontdek al onze fineercollecties!

Leeuwerik heeft verschillende speciale fineercollecties in het assortiment. Van het bekende eikenfineer van Querkus tot het exclusieve Shinnoki. Voor iedere toepassing heef Leeuwerik het geschikte decor. 

Naar de fineercollecties

Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Gefineerde meubelplaat producten

Goed te weten

Fineer verwerken/bewerken

Wanneer u met uw fineerplaten aan de slag gaat, is het belangrijk dat u goed snijgereedschap gebruikt. Let ook extra goed op de standtijden van uw beitels, zaagbladen etc. Verwissel deze altijd op tijd. Lees hier meer over het zagen van fineer.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×