Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Compactplaten voor binnen- en buitentoepassingen

Compactplaten zijn vergelijkbaar met HPL. Ze worden op dezelfde manier opgebouwd. Alleen compactplaten hebben twee decorlagen en zijn zelfondersteunend. Ze worden vaak gebruikt in vochtige ruimtes zoals kleedruimtes en sanitaire voorzieningen. Compactplaten hebben sterke eigenschappen. Ze zijn eenvoudig schoon te maken, vochtbestendig en goed bestand tegen stoten en scheurvorming. Leeuwerik heeft vier verschillende soorten compactplaten in het assortiment.

Ons assortiment compactplaten

Arpa SOLID

Arpa SOLID is een stijlvol Italiaans merk. Het is verkrijgbaar in 257 spraakmakende decors. Wat Arpa SOLID echt bijzonder maakt zijn de 8 verschillende oppervlaktestructuren die kunnen worden toegepast. Arpa Solid kent maar liefst 12 kleuren waarbij de kern door en door gekleurd is matchend met de decorlagen.

Arpa Solid

Polyrey Reysipur

Polyrey Reysipur zijn compactplaten van hoge kwaliteit. Speciaal aan dit merk is dat ze een Sanitized® behandeling hebben genoten. Dit houdt in dat ze een antibacterieel oppervlak hebben. Het is daardoor zeer geschikt voor openbare ruimtes. Polyrey Reysipur heeft een speciale lijn zwarte en witte panelen met verschillende structuren: Polyrey Monochrom.

Polyrey Reysipur

FENIX NTM

FENIX NTM is een zeer bijzonder materiaal. Er is namelijk nanotechnologie in het oppervlak verwerkt. Hierdoor is het zeer hygiënisch, maar heeft het nog een bijzondere eigenschap. De plaat is zelfherstellend. Kleine krassen kunnen worden weggepoets door wrijving te creëren met een spons of door de warmte van een strijkijzer.

FENIX NTM compact

Lino Compact

Lino Compact is een compactplaat speciaal voor constructieve buitentoepassingen. Deze kan onder andere gebruikt worden voor luifels, plafonds, dakkapellen, boeiboorden, reclameborden, wandbekleding en lambrisering. De plaat is weerbestendig en slag-, vorm- en stootvast en enkel geschikt voor niet-dragende functies.

Lino Compact

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×