Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Eiken fineer staat centraal in de moderne interieurbouw. Leeuwerik biedt met Querkus en Shinnoki twee collecties met hoge kwaliteitsstandaarden. Alleen het beste eikenhout wordt geselecteerd voor deze exclusieve collecties.

Eiken fineer van Querkus is fineer in de puurste vorm. Van het natuurlijke lichte fineer tot donker kerngerookt eiken fineer. Volledig naar eigen voorkeur te stylen met lak, beits of olie. Shinnoki is de kant-en-klare oplossing voor snelle verwerking. Dit fineer is afgewerkt met 6 laklagen en kan meteen worden toegepast.

Het bekende Querkus eiken fineer

Querkus is het echte authentieke eiken fineer. Met 12 verschillende trenddesigns, is er ongetwijfeld een geschikte voor uw project. Of u nu op zoek bent naar het klassieke lichte eiken fineer of donker gerookt eiken. Het is mogelijk bij Leeuwerik. Van modern tot robuust en van stoer tot elegant, verschillende soorten eiken fineer maken de Querkus collectie divers en toegankelijk.

Bekijk de volledige Querkus collectie 


Querkus Oak Natural Allegro en Oak Smoked Robusta zijn enkele fineersoorten van dit populaire eiken fineer.

Kant-en-klaar gelakt fineer met Shinnoki 3.0

Eiken fineer van Shinnoki is kant-en-klaar voor verwerking. Het heeft geen verdere afwerking met lak, beits of olie nodig. De Shinnoki collectie heeft met 7 verschillende eiken decoren ongetwijfeld een mooie variant voor uw project. Ga snel te werk met afgewerkte panelen die meteen gemonteerd kunnen worden.

Bekijk de volledige Shinnoki collectie

Shinnoki Eiken fineer
Shinnoki Natural Oak en Raven Oak zijn enkele fineersoorten van deze collectie

Querkus Oak Natural, de natuurlijke look
Querkus Oak Natural is de meest natuurlijke look van dit eiken fineer. Hiervoor zijn drie speciale designs ontwikkeld; Adagio, Allegro en Vivace. Adagio en Allegro zijn twee strakke eiken designs. Vivace tekent zich voornamelijk door de vele noesten die in het oppervlak zitten.

Bekijk Querkus Oak Natural

Querkus Oak Vintage en Oak Retro, de authentieke en historische look
Querkus Oak Vintage is gemaakt van eiken balken uit oude treinstellen. Hierdoor heeft Oak Vintage een oude en robuuste uitstraling waarmee u de historie in huis haalt. Bent u op zoek naar een rustiger oppervlak? Dan is Querkus Oak Retro zeer interessant. Dit eiken fineer heeft dezelfde kleur, met een rustigere structuur.

Bekijk Oak Vintage Bekijk Oak Retro  

Vergelijking

Tot in de kern gerookt eiken fineer

Door dit Kroatische eikenhout in de kern te roken, krijgt Oak smoked Havana een stoere uitstraling met klasse. Dit traditionele rookproces gecombineerd met de typische eigenschappen van het eiken zorgen voor een krachtige uitstraling.

Bekijk het elegante Oak Smoked  

De afbeeldingen van onze fineercollecties geven een indruk van het decor. Het is een natuurproduct, dit betekent dat iedere plaat uniek is.

Verder naar de producten

Klassiek eiken fineer is tijdloos!

Het klassieke eiken fineer is nog altijd immens populair. Querkus Oak Natural komt uitstekend tegemoet aan deze bekende wens. Bekijk snel meer!

Bekijk Querkus Oak Natural 


Het natuurlijk fineer van Querkus Oak Natural Adagio, Allegro en Vivace.

De Veneerstudio: Het fineer-inspiratiecentrum voor architecten en ontwerpers

Wilt u het eiken fineer op groot formaat zien? Onze veneerstudio is een inspiratiecentrum voor fineer. Vele houtsoorten, in het bijzonder eiken, zijn in onze veneerstudio op groot formaat te aanschouwen. Kom gerust een kijkje nemen. Wij begeleiden graag in het uitzoeken van de perfecte look.

Bezoek de veneerstudio 

Eiken fineer inspiratie

Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Goed te weten

Voegwijzen van fineer

Wanneer u fineer bij ons aankoopt is er genoeg te kiezen. Zo ook de manier waarop de fineervellen aan elkaar bevestigd zijn, dit noemen we de voegwijze. Deze is heel bepalend voor de uitstraling van de plaat. Dus kiest u voor mixmatch, in boek, geschoven of gedraaid? Bekijk hier de verschillende opties.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×