Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Eiken fineer op triplex ondergrond

Triplex afgewerkt met Eiken fineer aan één of beide zijden. Een zijde is altijd afgewerkt met A fineer, de andere zijde kan naar voorkeur worden afgewerkt. Zo kan deze dezelfde kwaliteit ontvangen, maar u kunt er ook voor kiezen om een B-kwaliteit of andere goedkopere fineersoort te nemen. 

De Querkus collectie

Eiken fineer is ongekend populair en daarom hebben wij de Querkus collectie in ons assortiment opgenomen. Querkus staat bekend om een groot en divers assortiment. Zo hebben ze het standaard strakke eikenfineer met Adagio en Allegro. Voor een wilder oppervlak met noesten is Vivace zeer geschikt. 

Bekijk het klassieke eiken fineer

Querkus Oak Natural
Querkus Oak Natural Adagio, Allegro en Vivace.

Eiken fineer triplex

Eiken fineer triplex product variaties

Goed te weten

Basisplaten voor fineer

Wanneer u fineer bij Leeuwerik koopt, kiest u zelf het plaatmateriaal waarop het fineer wordt verlijmd. Welk plaatmateriaal past het beste bij uw behoeften? Dikte, afmeting en kwaliteit, de keuze is aan u.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×