Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Een revolutionaire collectie met HPL, gemelamineerde spaanplaat en MDF en compactpanelen. Polyrey is er voor ieder interieur. Van de woonkamer tot het ziekenhuis en van unikleur tot metaaldecor. Deze collectie met stijlvolle Franse sferen heeft altijd de perfecte interieuroplossing.

Wie van zijn medemens houdt, gaat voor Polyrey!

Polyrey is de verantwoordelijke keuze voor ieder interieur. Alles van Polyrey heeft standaard een speciale antibacteriële Sanitized behandeling op basis van zilverionen genoten. Deze behandeling doodt 99,9% van de bacteriën. Daarmee is het ideaal voor openbare ruimtes zoals winkels, ziekenhuizen en horecagelegenheden, maar ook in een particuliere keuken is dit geen overbodige luxe. 

Lees de brochure

Polyrey Sanitized

Anti-fingerprint in DRIE structuren

Zijdezacht, maar toch een structuur. Polyrey Touch brengt drie structuren met een anti-fingerprint. Een egaal mat oppervlak, maar ook mat met de Roche of Linimatstructuur. Nog nooit eerder vertoond! Verkrijgbaar in zachte pasteltinten, stralend felle kleuren, natuurlijke sferen en diepe donkere kleuren. Ontdek het zelf!

Bekijk alle structuren

304 bijzondere decoren

Een stijlvolle en inspirerende kleurencollectie geeft iedere ontwerper, architect of interieurbouwer de creatieve handvaten om een prachtig ontwerp te maken. Voor iedere toepassing binnen één interieur, want meer dan 150 kleuren zijn zowel in HPL, melamine als compactpaneel verkrijgbaar. Benieuwd naar de trenddecoren? Kijk dan in onze decorenzoeker en vraag stalen aan!

Bekijk alle decoren

Een reis tussen schaduw en licht 

Zwart en wit zijn tijdloos, maar enige variatie is soms gewenst. Voor een reis tussen schaduw en licht met de natuurelementen voor inspiratie is er Polyrey Monochrom. Zwarte, witte en grijze panelen gecombineerd met bijzondere structuren zorgen voor een elegante look in het interieur.

Meer over Monochrom

Verder naar de producten

Polyrey webinar

Als exclusief distributeur van Polyrey leren wij je in een webinar graag meer over dit bijzondere materiaal. Leer meer over de unieke eigenschappen en ontdek de uitgebreide collectie. Schrijf je snel in:

Schrijf je in voor het webinar 

 

Wat maakt Polyrey bijzonder?

  • Verkrijgbaar in HPL, gemelamineerde spaanplaat en MDF en compactplaat.
  • 304 unieke decoren.
  • Antibacterieel Sanitized® behandeld
  • Franse stijl en design
  • HPL in 307 x 124 cm en 307 x 132 cm
  • Gemelamineerde spaanplaat in 280 x 207 cm
  • Compactpanelen in 307 x 124 cm
  • Unieke structuren zoals extreem mat Touch Roche en Linimat
Naar de decoren

Goed te weten

De Leeuwerik decorenzoeker

De Leeuwerik decorenzoeker op deze website biedt een overzicht van de decoren uit al onze decoratieve collecties. Bekijk ze per merk, categorie en vraag direct een staal aan!

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×