Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Polyrey is een van de exclusieve merken van Leeuwerik. Polyrey staat bekend om de Franse stijl in HPL, panoprey gemelamineerde spaanplaat en MDF en Reysipur compactplaat. Alle producten van Polyrey zijn PEFC gecertificeerd. Daardoor weet u zeker dat deze ontstaan zijn uit duurzaam bosbeheer.  

Kleurkoppeling in 156 decoren 

Polyrey heeft met maar liefst 156 verschillende decoren een groot en divers aanbod. Deze zijn allemaal te verkijgen in HPL, Panoprey en Reysipur. Ze kunnen verder bewerkt worden met een structuur. De combinaties zijn eindeloos voor iedere toepassing. Frisse reprokleuren, maar ook een aantal indrukwekkende fantasiekleuren. Bekijk de kleurenkaart voor het hele kleurenoverzicht.  

Naar de kleurenkaart

Sanitized® antibacteriële behandeling 

Wist u dat 80% van bacteriën en virussen worden overgebracht door contact met besmette handen en oppervlakten?

Polyrey verkleint de kans op besmetting via oppervlakten door het ontwikkelen van HPL- en compactpanelen met de Sanitized® antibacteriële behandeling. Deze behandeling met zilverionen wordt tijdens de fabricage verwerkt, hierdoor zitten de zilverionen door en door in de panelen. Binnen de Polyrey collectie beschikken de varianten HPL, Reysipur en Monochrom over deze Sanitized® afwerking in de panelen. 

Polyrey Monochrom voor verleiding en sensatie 

De unieke serie binnen Polyrey is Polyrey Monochrom. Voor een sensationele ruimte is Monochrom de ideale verrijking. Polyrey Monochrom is ontworpen voor het creëren van de meest verrassende, verfijnde en prestigieuze interieurprojecten. Het is de witte en zwarte kleur uit de collectie waar een van de unieke oppervlaktestructuren aan wordt toegevoegd. Dit is mogelijk in HPL, maar ook als compactplaat.  

Polyrey Panoprey, gemelamineerde spaanplaat en mdf 

Het bekendste onderdeel van Polyrey is de HPL, maar door de kleurkoppeling collectie zijn alle HPL ook verkrijgbaar in melamine op MDF of spaanplaat. Deze panelen kunnen meteen verwerkt worden en beschikken ook over uitstekende karaktereigenschappen. Zo zijn deze ook krasbestendig, onderhoudsvriendelijk en door IANESCO goedgekeurd voor contact met voedingsmiddelen.  

Polyrey Reysipur, compactplaten 

Alle kleuren van Polyrey zijn ook in de dikkere compactplaten verkrijgbaar vanaf een dikte van 4 mm tot 12,5 mm. Ook met de bekende Polyrey kenmerken zoals de Sanitized® behandeling, onderhoudsvriendelijkheid en weerstand tegen stoten, vocht en warmte. Onbederfelijk materiaal dat perfect geschikt is voor vochtige omgevingen. 

Verder naar de producten

Kenmerken van Polyrey

  • Polyrey HPL en Panoprey 156 kleuren in kleurkoppeling.
  • Alle HPL en compactplaten antibacterieel Sanitized® zonder meerprijs.
  • 11 verschillende oppervlakte structuren.
  • Exclusief verkrijgbaar bij Leeuwerik. 

Ontdek de nieuwe Monochrom

Binnenkort meer over de nieuwe Monochrom! 

Naar de decoren

Goed te weten

De Leeuwerik decorzoeker

De Leeuwerik decorzoeker op deze website biedt een overzicht van de decors uit al onze decoratieve collecties. Bekijk ze per merk, categorie en vraag direct een staal aan!

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op