Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Polyrey is een van de exclusieve merken van Leeuwerik. Polyrey staat bekend om de Franse stijl in HPL, panoprey gemelamineerde spaanplaat en MDF en Reysipur compactplaat. Alle producten zijn PEFC gecertificeerd. Daardoor weet u zeker dat deze ontstaan zijn uit duurzaam bosbeheer.  

Kleurkoppeling in 156 decoren 

Polyrey heeft met maar liefst 156 verschillende decoren een groot en divers aanbod. Deze zijn allemaal te verkijgen in HPL, Panoprey en Reysipur. Ze kunnen verder bewerkt worden met een structuur. De combinaties zijn eindeloos voor iedere toepassing. Frisse reprokleuren, maar ook een aantal indrukwekkende fantasiekleuren. In onze decorenzoeker heeft u een volledig kleurenoverzicht en kunt u meteen stalen aanvragen.

Naar de decorenzoeker

Polyrey Sanitized® antibacteriële behandeling 

Wist u dat 80% van bacteriën en virussen worden overgebracht door contact met besmette handen en oppervlakken?

Polyrey verkleint de kans op besmetting via oppervlakten door het ontwikkelen van HPL- en compactpanelen met de Sanitized® antibacteriële behandeling. Deze behandeling met zilverionen wordt tijdens de fabricage toegepast, hierdoor zijn deze door en door in de panelen verwerkt. Binnen de Polyrey collectie hebben de HPL, Reysipur en Monochrom deze Sanitized® afwerking in de panelen. 

Polyrey Monochrom voor een reis tussen schaduw en licht

De unieke serie binnen Polyrey is Monochrom Vibration. Voor een sensationele ruimte is Monochrom Vibration de ideale verrijking. Polyrey Monochrom is ontworpen voor het creëren van de meest verrassende, verfijnde en prestigieuze interieurprojecten. Het zijn 12 witte en zwarte panelen gecombineerd met bijzondere structuren. Dit is mogelijk in HPL, maar ook als compactplaat.  

Meer over Polyrey Monochrom

Polyrey Panoprey, gemelamineerde spaanplaat en mdf 

Alle kleuren van Polyrey zijn naast HPL ook verkrijgbaar in spaanplaat en MDF. Deze panelen kunnen meteen verwerkt worden en beschikken ook over uitstekende karaktereigenschappen. Zo zijn deze ook krasbestendig, onderhoudsvriendelijk en door IANESCO goedgekeurd voor contact met voedingsmiddelen.  

Meer over Polyrey Panoprey

Polyrey Reysipur, compactplaten 

Alle kleuren van Polyrey zijn ook in dikkere compactplaten verkrijgbaar vanaf een dikte van 4 mm tot 12,5 mm. Uiteraard met de bekende Polyrey kenmerken, zoals de Sanitized® behandeling, onderhoudsvriendelijkheid en weerstand tegen stoten, vocht en warmte. Onbederfelijk materiaal dat zeer geschikt is voor vochtige omgevingen. 

Verder naar de producten

Kenmerken van Polyrey

  • Polyrey HPL en Panoprey 156 kleuren in kleurkoppeling.
  • Alle HPL en compactplaten antibacterieel Sanitized® zonder meerprijs.
  • 11 verschillende oppervlakte structuren.
  • Exclusief verkrijgbaar bij Leeuwerik. 
  • Unieke zwarte en witte panelen in Polyrey Monochrom

Ontdek de nieuwe Monochrom

Voor een reis tussen schaduw en licht geïnspireerd door elementen van de natuur. Ontdek Polyrey Monochrom!

Meer over Monochrom

Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Goed te weten

De Leeuwerik decorenzoeker

De Leeuwerik decorenzoeker op deze website biedt een overzicht van de decoren uit al onze decoratieve collecties. Bekijk ze per merk, categorie en vraag direct een staal aan!

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op