Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Pfleiderer is één van onze grootste merken uit Duitsland. Zij leveren twee bekende producten; Duropal en Thermopal. Duropal is de uitgebreide HPL collectie. Thermopal bestaat uit gemelamineerde spaanplaat en MDF

Meer over Duropal HPL

Meer over Thermopal melamine

Pfleiderer is al jaren één van de uitblinkers uit ons assortiment. 192 decoren van de collectie zijn in kleurkoppelling met HPL en melamine verkrijgbaar. Dit geeft ontwerpers en interieurbouwers veel vrijheid in toegankelijke toepassingen. 

Bekijk de decoren in kleurkoppeling 

Bekijk de volledige collectie

Inspirations Close to you

Nieuwe kleurencodering van Pfleiderer 

Pfleiderer heeft in deze collectie nog meer veranderingen doorgevoerd aan de kleuren. Naast dat de collecties stijlvol zijn ingedeeld, wordt er gewerkt met een nieuwe codering. Alle decoren hebben een nieuwe benaming gekregen. Dit kan verwarrend zijn, maar Pfleiderer heeft een tool ontwikkeld waarmee de kleuren eenvoudig kunnen worden omgezet. Eenvoudig te vinden via onderstaande button. 

Pfleiderer kleuren omzetten

DST collectie 

DST staat voor Dekor-Struktur-Träger. Het houdt in dat de verschillende decoren van Pfleiderer met een structuur en drager gecombineerd kunnen worden. Er zijn 300 decoren die gecombineerd kunnen worden met 14 structuren en 20 dragers. 162 van de decoren zitten in het DST-XPRESS programma. Dit houdt in dat ze sneller leverbaar zijn. Bekijk daarvoor ook de kleurenkaart. 

Duropal HPL

Duropal is de HPL collectie van Pfleiderer. Deze panelen bestaan uit papierbanen die van een thermohardende kunsthars worden voorzien. Onder een hoge temperatuur en hoge druk worden deze vervolgens uitgehard. Dit maakt het Duropal plaatmateriaal extreem hard en zeer geschikt voor de interieurbouw. Daarnaast zijn deze panelen stootvast, hittebestendig en vochtbestendig. Duropal is een garantie voor kwaliteit die het jaren vol gaat houden. 

Naast dat de panelen van hoge kwaliteit zijn, zijn deze milieuvriendelijk verwerkt. De panelen van Duropal zijn allemaal PEFC gecertificeerd. Wanneer duurzaamheid een must is, is Duropal uitermate geschikt. 

Meer over Duropal

Thermopal, gemelamineerd plaatmateriaal

Thermopal is de collectie gemelamineerde spaanplaat en MDF van Pfleiderer. Deze is verkrijgbaar in kleurkoppeling met Duropal en hebben we bij Leeuwerik standaard op voorraad liggen.  

Het typische Thermopal product is Decoboard. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een board met een decor erop. Meestal is dit een melamine laag, maar het kan ook beplakt zijn met HPL. Decoboard is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zo is Thermopal verkrijgbaar met brandvertragende kwaliteit, maar ook met een MDF kern. Alle kleuren uit de DST-collectie zijn geschikt om te gebruiken in Thermopal.  

Meer over Thermopal

Verder naar de producten

NIEUW! Pfleiderer PrimeBoard

Pfleiderer PrimeBoard

Edel, maar robuust. Het nieuwe PrimeBoard van Pfleiderer is een combinatie van aansprekende lak-optiek, optimale verwerkbaarheid en hoge belastbaarheid. De hoogwaardige lakbewerking is verkrijgbaar in XTreme Matt en XTreme hoogglans.

“Een innovatieve meerlaags-laktechnologie garandeert een hoge kleurstabiliteit en uitstekende materiaaleigenschappen voor een probleemloze verwerking.”

Ontdek alles over PrimeBoard

Eigenschappen Pfleiderer:

  • Producent van Duropal en Thermopal
  • Duropal HPL en elementen
  • Thermopal gemelamineerde spaanplaat en MDF
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment kleuren en structuren
Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×