Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Online bestellen met het Leeuwerik Webportaal

Geniet van alle gemakken van het Leeuwerik Webportaal! 

Leeuwerik presenteert het online webportaal. Dit is een onderdeel van onze full-service in plaatmateriaal. Met deze service heeft u veel extra voordelen. Door het webportaal kunt u altijd en overal bestellingen plaatsen en uw bestelhistorie inzien. Daarnaast kunt u ons assortiment inzien met uw eigen prijzen. Te allen tijden een goed overzicht. Dat is wat wij bieden!

Hoe werkt het? 
Wanneer u gebruik wilt maken van onze online service, heeft u een webportaalcode nodig. Daarna kunt u direct inloggen via de "inloggen"-knop rechtsboven op onze website. Wanneer u inlogt heeft u de beschikking over ons assortiment en  alles voorhanden om een bestelling te plaatsen of om een offerte aan te vragen.   

Bent u enthousiast en wilt u zelf ondervinden hoe het werkt? Vraag dan een code aan via onderstaande button.  

*Voor producten die uit voorraad leverbaar zijn.
**Aflevergebied Nederland, uitzonderingen voorbehouden. 

Vraag een code aan!

Het webportaal is alleen beschikbaar voor klanten. Bent u nog geen klant, maar heeft u wel interesse? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×